top of page

MIKRONEULAUS

Ihomme joutuu päivittäin alttiiksi UV-säteilylle ja muille vapaille radikaaleille, jotka tuhoavat iholle elintärkeitä suojavitamiineja. Erityisesti krooninen A-vitamiinin puutos johtaa ihon veltostumiseen ja ennenaikaiseen rypistymiseen.

 

Meidän tulisi tästä johtuen käyttää päivittäin A-vitamiini- ja antioksidanttituotteita, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja kimmoisana. Koska A-vitamiini saattaa alussa ärsyttää ihoa suurina pitoisuuksina, aloitetaan Environ®-hoito miedolla AVST 1-aloitusvoiteella. Iho siedätetään näin asteittain suurempiin vitamiinipitoisuuksiin. AVST™-sarjan voiteita on 1–5 eri A-vitamiinivoimakkuutta.

 

Tuotteissa käytetään lisäksi suurina pitoisuuksina C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia sekä flavonoideja luonnosta. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä tuotannossa käytetä säilöntäaineita. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Mikroneulauksella iho vahvemmaksi ja sileämmäksi

Environ® -sarjan kehittäjä, eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes on mesoterapiahoitojen uranuurtaja. Hänen johtavana ajatuksenaan on stimuloida ihon omia mekanismeja tuottamaan kollageenia, elastiinia ja glykosaminoglykaaneja, jotka ovat terveen ja vahvan ihon rakennuspalikoita ja joiden tuotanto ikääntyessämme vähenee.

Iho neulataan rullalla, johon on istutettu 0,5–1,5 mm pituisia teräsneuloja. Neulat tekevät vaikuttaja-aineille kanavia ihoon ja aiheuttavat samalla kudoksessa niin kutsutun positiivisen tulehdusreaktion, jolloin kollageeni- ja elastiinituotanto lisääntyy. A- ja C-vitamiinin on tutkittu lisäävän terveen kollageenin tuotantoa ja nopeuttavan ihon paranemista neulauksesta. Tuloksena epidermis vahvistuu ja rypyt sekä muun muassa. aknearvet tasoittuvat.

On tärkeää aloittaa Environ® -A-vitamiinikotihoito vähintään kolme viikkoa ennen neulausta ja jatkaa sitä neulausten välillä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kotihoidossa käytettävä kosmeettinen Roll-CIT™- neulauslaite 0,2 mm neuloilla tehostaa kotihoitotuotteiden imeytymistä ihoon 10000-kertaisesti.

shutterstock_708883801.jpg
bottom of page